За мен

Моята история е лишена от героичен смисъл, но е истинска. Тъй като няма да ми стигне страницата ще бъда кратък като започна от студентските си години. През цялото си следване учех и работех едновременно. Бакалавърската си степен завърших в Благоевград и по два-три пъти на седмица пътувах с влак, защото работех в София на 12-часови смени два на два дни... с изключение на първата година, когато бях общ работник в Благоевград. В онзи период буквално си броях парите за хляб. След като завърших за кратко бях поканен за инструктор по танци в Китай. Когато се върнах започнах работа като учител по история на 7 и 8 клас. Парите бяха малко и се захванах с монтаж на климатици с обещания за по-добра заплата. Естествено - разочарование. Започнах като търговски представител на строителни материали, но и тази работа не беше за мен.

Един ден ми се обади приятел, че в софийска пицария търсят готвач и че той ще ме препоръча. Започнах и бях доволен от заплащането. За първи път не ми липсваха пари. Но все още нещо друго ми липсваше. Не след дълго започнах работа като инструктор по танци в голяма школа. Дори не бих го нарекъл работа, а удоволствие, за което ми плащаха, като тук ключовата дума е "плащаха". С времето осъзнавах, че не мога цял живот само да се забавлявам без реално да оставям нищо след себе си. Започнах ежедневна работа от 8 до 5 ч. Първоначално в държавна агенция, след което в мебелна фирма като продуктов мениджър. Продължавах да преподавам в залата за танци вечер, а нощем по два пъти седмично участвах в организирането партита, които продължаваха докъм 3 часа. И така 8 - 9 години...Докато едно неочаквано стечение на обстоятелствата не ме доведе до семинарите по коучинг в Ноубъл Манхатан.

Това преобърна живота ми. Катрин Прентис, при които се учех, е прекрасен преподавател, но смея да твърдя, че основната заслуга за промяната все пак беше моя. Дължа моя успех на невероятната си амбиция и воля за промяна. Аз вярвах, че мога да променя живота си. В момента работя за себе си като съдружник в два бизнеса и като коуч. Провеждам ежеседмични семинари и спомагам за организирането на ежемесечни семинари по финансова грамотност, водя индивидуални коучинг сесии.
Благодаря на моята майка за това, което съм.
Благодаря на най-близките ми хора, че ме търпят през целия период на трансформация.
Както казах, моята история е лишена от героичен смисъл, но е истинска.

slavcho-velichkov_certificate